onsdag 30. september 2009





Alfred och Nora har varit i Norge och hälsat på bestemor och bestefar. De passade på att tvätta bestemors bil.







Det har varit stor röjning på Solgläntan. Garaget skall flyttas och då måste ett antal träd tas bort. Nu är det borta och Alfred väntar på grävmaskinen. Vi passade även på att elda upp skräpet som var runt Rolf och Lisbeths efter sommarens renovering. Vi hade på det hela en fantastisk dag, som avslutades med korvgrillning.

torsdag 24. september 2009

Lite bilder



Som ni ser så växer Ann-Christin. Vi spelar Jerusalem i bakgrunden där av Alfreds min när han spelar luftgitarr.



Det uppenbara; Nora ammar sin docka Rut.



Farmor var barnvakt när mamma hade syjuntan och pappa var på cellgrupp. Alfred pusslade och Nora ritade, båda med lyckade resultat.

søndag 20. september 2009

Uppdatering av familjelivet.

Hej allihop, Herr Gustafsson här.

Inga bilder denna gången men lite berättelser.

Nora har börjat dansa, pyttedans för 2 -3 åringar på Helens dansskola. Hon går tillsammans med Sofia, Andreas och Åsa:s härliga dotter. Efter att den gravida moder var med första gången, konstaterades att Nora behövde en ny danspartner, (föräldrarna skulle göra samma rörelser som barnen och det funka lite dåligt för en höggravid A-C). Jag och Alfred är på badhuset under dansen så det var ingen lösning, men Julia J ställde gärna upp. Apropå badhus så lärde Alfred sig att dyka efter grejer på botten sist och t o m att simma efter dom under vatten. Det dröjer nog lite till innan han simmar på vattnet. Lite träning och mycket lek, då trivs både far och son.

Imorgon skall jag och Alfred till polisen för att skaffa "vattenpass" som vi måste ha för att kunna åka till Indien. Alfred uttryckte vattenpass, då det var det enda pass han kände till innan vi skulle skaffa ett pass. Sedan kan man undra vilket som är mest spännande för han; åka till Indien och besöka kusiner eller gå till polisen och skaffa ett vattenpass.

Vi (A-C sitter/ligger brevid och dikterar) har fått nåden att få barn som älskar kantareller, inte bara äta och plocka, utan även ränsa. Detta görs mycket engagerat, de är förvånandsvärt ihärdiga. De är kvar till slutet.

Fru Gustafsson är inne i en mycket produktiv period, trots det växande tillståndet. Hon är nu klar med två koftor och en filt till bebisen, närmast på tur är ett virkprojekt, en filt av mormorsrutor. Kanske även en mössa och ullbyxor, vi får se.

Nytt inom graviditeten är att moderkakans läge fortfarande är fel så det kan bli kejsarsnitt, men ett nytt ultraljud är planerat nästa vecka. Då bestäms det hurvida det blir ett planerat kejsarsnitt eller förlossning. Spännande!!!
Annars mår hon bra förutom den vanliga tröttheten, halsbränna och en mage som strammar.

Hej på er så länge.

torsdag 17. september 2009

Barnbilder med ev överraskning.




Här kommer några bilder på barna. Första bilden är Nora som är förkyld som tittar på Alfred som är ute och hjälper Rolf och klippa gräset.
Den andra bilden är ett besök vi hade förra veckan av vår senaste kusin, Ulrik. Både Nora och Alfred fick hålla honom och han är väldigt fin, lik mor och far.
Ann-Christin skall på ett andra ultraljud imorgon för att kontrollera att moderkakan ligger riktigt.
Avslutningsvis för våra indiska vänner så kan vi avslöja att Alfred och Nora skall få ytterligare en kusin!?!

onsdag 16. september 2009

Nu mera Herr och Fru Gustafsson.

Fr o m nu kommer både herr och fru Gustafsson administrera denna blogg. Detta p g a fru Gustafsson är i omständigheter och inte allt orkar. Senare, typ i november då nedfall väntas skall också herr Gustafsson kunna gå in och uppdatera, speciellt för våra vänner i Indien och Norge.