lørdag 20. februar 2010

Det är inte klokt vad snö.


En bild på minste man, han växer och ler, han har gapskrattat en gång. Det var på Österbacken när Alfred snorkade på honom. Idag är han 4 månader.


Jag och Alfred var ute och gick på eftermiddagen. Vi var vid sjön, meterhöga drivor. Blåste regält och möra ben. Alfred var väldigt duktig och ihärdig på att gå i snön.


AnnC fick skotta idag. Hon hade varit inne hela dagen och tyckte det var fantastiskt skönt och härligt att komma ut. Under tiden diskade jag och plockade i ordning på barnas rum.



Efter AnnC:s skottning blev det lek och fotosession. Så här mycket snö har inte jag sett sedan jag och Fredrik var i Österrike för l ä n g e sedan. Aldrig på Kållandsö.

søndag 7. februar 2010

Framtiden är här

Här kommer bilder i blandad kompott. Dels Sixten, som växer och ler. Han sover nästan hela nätterna och är lika snäll som de andra barnen var, en ängel alltså.

Vi har som sagt fått vårt hus. Här är några bilder utifrån och några inifrån. Inne håller vi på och gör i ordning tre sovrum, målar tak, byter golv och tapetserar. Just nu så slipar och spacklar vi. Tapeter är valda, nu är den stora frågan vilka golv. Något förslag? Parkett eller laminat, kanske plast.
Sedan är tanken att vi skall flytta in i mars - sedan - bygga ut.