torsdag 3. april 2008

Se her!!



Skjekk denne trappa! Den har Josef snekret idag! Ja, Josef, ja! Debut som hjemme-fikser, amatör-snekker... Jeg er stolt av´n. Han er mektig stolt selv også. Men det som er suverent med trappa er at jeg nå kan gå ut på gresset fra vaskerommet og henge ut vaska ute. Vel, det kan jeg ikke enda for vi har inget törkestativ eller noen snor(sv.= snöre) der ute. Men det er neste prosjekt som min fikser-mann meget snart har fikset.

8 kommentarer:

My Corner sa...

Se det, se det! Neste blir vel at han bygger eget hus. Nå vet jeg hvem som skal hjelpe meg når noe skal snekres!

Ole sa...

Fin trapp. Gleder meg til å sjekke den.

Benedictus sa...

Et kunstverk!!!!!!!!!!!
Takk for at du deler slik fantastisk arkitektur med dine lesere

Arvid sa...

Skal man opp i verden, er ikke en trapp det dummeste man kan ha.
Gratulerer med fin jobb.

Lotta sa...

Schysst att Josef kan koppla av med ngt annat än att öka på koldioxidutsläppen i Trulleviken!! Bra att du förklarade det där med snor, kände först att jag nog ska tacka nej till att låna mer kläder av dig...;)

Augustins forum sa...

Når den slitne husmora ser at det velduftende, rene tøyet vaier i vinden, kan hun sette seg ned på den behagelige tretrappa, og ta seg 10 minutter i solen mens solskinnsbarna leker førnøyd rundt føttene hennes. Sommeridyllen er nær!

My Corner sa...

Litt omdiktning:
Det stod en trapp i hagen,
i hagen stod det en trapp.
Og trappen som stod i hagen,
det var en hagetrapp!

Indianerna sa...

Wow! Vad duktig du är Josef! Det ser jättebra ut ju!
Jag har hört att ni fyndat "nya" möbler till ert finrum. (Det var kanske ett tag sen nu), men jag ser fram emot att få se det. Fast allra roligast blir det att träffa småttingarna i familjen.