tirsdag 18. mars 2008

Uka som har gått...






1. Josef og onkel/morbror Bengt har mista fiskegarnet. "Kustbevakningen" er ivrig i sin gjerning og fjerner garn som ikke er merka. Garnet deres var egentlig merka, men det sank. De fikk fiska det opp igjen og satte en provisorisk trekloss (eller no) i det så det flöt. Tusj til å merke garnet hadde de ikke med seg akkurat da. Neste gang de var ute å skulle skjekke garnet var det borte, gitt. Hurra for kustbevakningen.

2. Alfred har slutta med bleie på natta. Ved kveldsstellet for tre dager siden sa han at han ikke skulle ha bleie mer. Han skulle slutte med det. Jippi, tenkte jeg. Men hvordan skulle dette gå? Det har vist seg å gå helt utmerket. Inntil videre har vi törre madrasser.

3. I går hadde vi skikkelig snö-uvaer her. Masse snö som la seg, og ligger fortsatt.

4. Nora gikk sine förste skritt i dag. Hurra!

3 kommentarer:

Makena sa...

Det var en innehållsrik vecka må jag säga! Både att bli torr på natten och ta sina första steg är ju milstolpar i ett litet barns liv! Grattulerar till båda!! Joy är inte natt-torr än, men det är på god väg. Rätt ofta är blöjan torr på morgonen, så det borde väl inte dröja så länge. Det är nog mest jag som är bekväm...;)

My Corner sa...

Bestemor og bestefar gratulerer.
Men det er langt å gå fra Kållandsö da...

susanne sa...

Nej... ar hon sa stor nu! Dra i handbromsen, jag hanger inte med...