mandag 29. mars 2010

Inflyttning och besök







Äntligen fick vi besök av barnas yngste kusin, Ulrik. Ulrik tog med sin mamma och pappa till Österbacken och menas föräldrarna umgicks och promenerade, lärde kusinerna känna varandra.
Sixtens äldre syskon tävlade om Ulriks uppmärksamhet speciellt då han var på golvet och ålade omkring.
Vi tackar Sara och Harald för ett mycket trevligt besök. Som Harald uttryckte Österbacken, "Naturreservat". De hann att se älg, rådjur, tranor, rovfåglar, änder, svanar och allt var inne från huset.

Här är ytterligare några bilder från renoveringen av Nora och Alfreds rum. Det som inte är klart på bilderna är lister men de är dit satta nu. Den uppmärksamme kan se att delar av familjen varit på IKEA.

4 kommentarer:

Makena sa...

Fantastiskt med alla djuren!! :) Snacka om idyll! Och så fint huset ser ut! Ska bli kul att få komma och hälsa på någon gång när vi är på Öna! :)

Anonym sa...

Så kul med varje detalj som kan bockas av på listan, det blir ju kanonfint!! Längtar efter er nu, det var riktigt länge sen!

Kram Lotta

Sjöléns sa...

Men vilka fina rum barnen får!!!
Är de kusiner eller tvillingar barnen på första bilden, såååå lika! Men Josef och Sara är ju lite smålika och Harald och du är ju syskon, så likheten kanske är självklar...?

Kramar Stina

Idalina sa...

Så ljusa och fräscha barnrum! Och vilket fint tak!!

Allt gott!