torsdag 22. oktober 2009

En video med Sixten


En liten video, där minste man får sin första måltid. Söt värre...
Vi har äntligen kommit fram till vad Guds gåva till familjen Gustafsson skall ha för namn.
Sixten
Efter att provat Carl en dag så upplevde jag i alla fall att Sixten låg närmare hjärtat. AnnC gillar Sixten också alltså och kanske mest också men det tar tid att tänka om, särskilt när jag då var övertygad att han skulle heta Carl igår. Jag är inte så lätt alltid.
Det som hänt sedan sist är att Sixten blivit utskriven från neonatahalenavdelningen i eftermiddag. AnnC har verkligen kommit igång med ammningen så det behövs ingen ersättning som det är på video. De har vägt före och efter amning två gånger och första gick han upp 40 gram och andra 50 gram, vilket är mycket bra då det räcker med 10 gram (det var det han fick i ersättning var fjärde timme).

Jag var hos AnnC och Sixten idag med barnen. Vi trodde verkligen inte att de skulle vara så intresserad av honom, med de hängde över sängen den första halvtimmen. Det skulle klappas, pussas och gosas. Fantastiskt att se, vi fick även några bra bilder men jag glömde kameran så, det kommer senare.

Ikväll har AnnC fått byta rum då andra var i behov av enkelrum. Så nu bor hon ihop med en annan tjej, men har fönsterplats mot parkering, vilket är något positivt.

6 kommentarer:

BETSY sa...

Wow! Va söt han är :) och verkligen fint namn!!

Makena sa...

Men lilla gubben då! De är så små och sårbara men så oändligt fantastiska!

Anonym sa...

Sixten är ju ganska coolt.. som er vackra son Alfred sagt!!! Tycker det blir perfekt!!!
Ska bli kul att träffa Sixten in real life. På filmen.. lite lik simon... kanske. Man ser kanske det man vill se... :) Väldigt söt i alla fall.
MASSA KRAMAR!!!!
Martina

Indianerna sa...

Sixten är perfetk!
Otroligt fint namn!
Låter som om det kan finnas någon i pappas släkt som heter eller har hetat så, vet du något om det?

Lisa

Josef sa...

Det finns i pappas släkt. En kusin till farfar.

Benedictus sa...

Sixten - veldig fint navn!!! Hvilken fin gutt!!!! Ulrik hilser