tirsdag 20. oktober 2009

Familjen har växt.

Idag kom alltså det planerade nedkomsten. Jag kom något sent till NÄL p g a dimma men hann att byta om till operationskläder. Strax efter 8 rullades AnnC in på operation och kl 9.07 hörde vi ett fantastiskt skrik bakom skynket. Några sekunder senare uppenbarades en fin liten pojke, som snabbt försvann ut till barnläkaren. Jag blev snart hämtad för att filma och fotta underverket.
Han är frisk på alla sätt och vägde 3100 gram. Längden var 48 cm och huvudet 36 cm.
Efter en stund gick jag in till AnnC med pojken och var med resten av operationen som var klar cirka 10.30. Väldigt trevlig personal för övrigt, speciellt narkossköterskan.

Vi rullade över AnnC till förlossning och var kvar där till kl 15.00 för ett antal prover skulle göras på henne p g a operationen men allt är normalt.

Lillen tog bröstet med en gång och suttat från och till hela tiden. AnnC äter lite knäckebröd och nyponsoppa nu och jag fick en stadig lunch vid ett med stekt fläsk och bruna bönor, så svenskt det kan bli.

Nu stänger snart bibloteket men vi återkommer med bilder.

Josef och Ann-Christin

10 kommentarer:

bullegarien sa...

Grattis till pojken!!!! Vad roligt att allt gått bra med operation, mm. Tänk att han är ute nu! Slut på det långa väntan!!! Tack Josef för all information, det är inte alla pappor som skriver så detaljerat!!!! Vi väntar på att så småning om få se foton på bebisen här på bloggen! Har ni bestämt namn än?
Ja, då har ni följt vår mönsterbild i familjeplaneringen, pojk-flicka-pojk, en utmärkt kombination tycker vi! Storebror och storasyster är säkert förväntansfulla på att få komma och se sin lillebror!!!
Grattis än en gång till lillen!
Kram, Annki m. familj

Sjöléns sa...

Återigen GRATTIS!
Ringer vid tillfälle och pratar med ac för att höra alla detaljer mer ingående, har hon sin mobil på på rummet?

/Stina

Indianerna sa...

Hela familjen här hälsar och gratulerar till nykomlingen!
Vi tycker Alfred har varit superduktig på att bevara den stora hemligheten hela vägen.

Vi väntar med spänning på namnet!

Lisa, Robin Elsa och Isak

Anonym sa...

Grattis!! Från familjen Holgersson i Uppsala

Makena sa...

WoW! Grattis!!! :D Så härligt med en liten underbar gosse! Och så skönt att han äntligen har fått komma ut till er! Väntar med spänning på namnet!!

Och f ö har jag helt missat att det blivit nytt liv på denna blogg. Ska genast börja följa!

Stor kram till dig Ann-Christin!

Anders o Lotta sa...

Å, va' roligt! Grattis till lille pojken!
Det är allt en bra sort.
Vi har blivit välsignade med 2 st.

BETSY sa...

Så underbart. Grattis!!!

Anonym sa...

Gratulerer!!! Ole

Anonym sa...

Haha, ja dimma är ju en nästan lika god anledning att komma sent till NÄL som när Fredrik fastnade i en mobil fartkontroll på väg till Arvids snitt!(De 1500kr orsakade även en viss fokusförskjutning hos min kära man när han väl dök upp.) Men som väntande fru är man måttligt road det förstår jag...

Skönt att allt gått bra och att han äntligen är i er famn! Det kändes i hjärtat när jag läste att Josef äntligen kom in med pojken till dig efter undersökn - vet känslan!

Grattis till er skatt!!
Kram Lotta

Lovisa Hägerlund sa...

Stort grattis igen från Hägerlunds... skönt att allt gått bra...

Väntar med spänning på namnet =)

Kramar från oss!